tiistai 24. marraskuuta 2015

Viimeinen viikonloppu ja juhlaillallinen

Viimeisen viikonlopun olimme omistaneet hemmottelulle - shoppailulle, juhlimiselle sekä nauttimiselle. Rahaa saimme vielä viimeisinä hetkinä palamaan kiitettävästi. Viikonloppuna myös avattiin Glasgow´n omat joulumarkkinat, vaikka niitä varjostikin perjantain ikävät tapahtumat. 

Viimeiset levot ennen illan rientoja.

Taidekuvaa.


Matkalla myös sattui ja tapahtui, Kristiina puhdisti silmälasejaan ja huonosti kävi. Onneksi oli piilolinssejä sokealle mukana...


Maanantaina meidät vietiin koulun puolesta juhlaillalliselle. Koordinaattorimme oli valinnut pienen ja sievän italialaisen ravintolan - kuulemma Glasgow`n parasta ruokaa. Eikä hän myöskään valehdellut! Saimme nauttia kolmen ruokalajin illallisen hyvässä seurassa ja vielä antaa palautetta kuluneesta kuukaudesta. Myös me saimme palautteen omasta suoriutumisestamme, meidän onneksemme se oli täysin positiivista! Oma numero illassa oli myös "tuliaisten" antaminen - olimme suunnitelleet ja tehneet tuikkutelinekollaasin joka esitti tunturia. "Tunturi" oli opettajiemme mieleen kovasti ja he yllättyivät vielä tämän kuukauden jälkeen, kuinka hienosti olimme ne tehneet. Ne edustivat parhaimmillaan skandinaavista designia. Haikein mielin vielä halasimme ja hyvästelimme opettajamme ja lähdimme valmistautumaan kotimatkaa varten.

"Tunturi" valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti