keskiviikko 11. marraskuuta 2015

London, London

Viikonlopun iloksi olimme varanneet matkat Lontooseen. Tiedossa oli kahden päivän pikainen visiitti miljoonakaupungissa - arvatenkin aika loppui kesken.





Jännittynyt ensikertalainen Lontoossa


Riverside London Queen walkilla

Ruokailua Thamesilla

Katutaiteilua

Big Ben! Cheers!



Ensimmäisen päivän kiertelimme turistikohteet läpi, sillä Lontoon visiitti oli Kristiinalle ensimmäinen. Tower Bridge, London eye, Big Ben, Westminster... Kaikki reippaasti kävellen! Iltapäivällä seuraamme liittyi Kristiinan serkku Mira, joka on töissä aupairina Lontoossa. Lähdimme vielä illaksi maistelemaan kunnon joulutunnelmaa ylelliseen Covent Gardeniin.

Covent Gardenin joulutunnelmissa



Lauantai-päivän aloitimme Old Spitalfield Marketissa shoppaillen. Markkinoilla oli paikallisia designereita ja käsityökojuja. Yksi onnellinen meistä löysikin kauan kaipaaman nahkalaukun..

Kunnon "low budget" Harry Potter -fanin on käytävä ehdottomasti Kings Crossin juna-asemalla, katsomassa jo ikoniksi muodostunutta laituria. Poikkesimme Kings Crossilla myös British Libraryyn joka oli uskollisesti omistettu Alice in Wonderland -meiningille, koska kirjan ensijulkaisusta on kulunut jo 150 vuotta. Jos Turun kaupunginkirjasto tuntuu isolta ja ihanalta, voi British Librarya kuvailla mahtavaksi ja unelmien täyttymykseksi!



Old Spitalfield Market - vintagemarkkinat Shoreditchissa

Laituri Tylypahkan junaan


Illaksi päädyimme vielä Camdenin katumarkkinoille, jossa tarjolla oli rehellistä streed foodia ja vintagekojuja. Tunnelma oli kuin festareilla ja ihmisiä riitti! Hyvä tunnelma ja hyvä musiikki, siinä oli rehellistä Lontoolaista hipsterimeininkiä.


Katumarkkinat Camdenissa



Camden

Oxford Street


Matkan huippuhetkiä - Disney-kauppa

Piccadilly Circus

Liian tuulinen ja jokseenkin sateinen Lontoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti